تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۰
کد خبر : 9989

بودجه مازندران باید افزایش یابد

بودجه مازندران باید افزایش یابد
رئیس مجمع نمایندگان مازندران: بودجه مازندران بر اساس خدمات ملی باید افزایش یابد

به گزارش ریحان نیوز، نشست مجمع نمایندگان استان مازندران امروز با حضور نمایندگان مازندران در مجلس و مسئولان استان در مجتمع رشد تنکابن برگزار شد.

رئیس مجمع نمایندگان مازندران در این جلسه با اشاره به جمعیت قابل توجه شناور در موقعیت‌های زمانی مختلف در مازندران گفت: این میزان از حضور جمعیت شناور در مازندران و ارائه خدمات ملی این استان به گردشگران در حالیست که بودجه آن بر اساس همان جمعیت حدود سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفری محاسبه می‌شود.

رضا حاجی پور با اشاره به در پیش بودن سفر ریاست جمهور به مازندران در روز‌های آتی، گفت: رئیس جمهور باید به این باور برسد که بودجه مازندران، بر اساس میزان خدمات ملی آن اختصاص داده شود.

حاجی پور با بیان اینکه مازندران به طور کلی سه هزار و ۲۶۰ مگاوات برق تولید می‌کند، تصریح کرد: مازندران در حال حاضر، با کمبود هزار مگاوات برق روبروست.

این نماینده مجلس همچنین به کمبود گاز در مازندران هم اشاره کرد و افزود: به طور کلی ۳۸ میلیون متر مکعب گاز در ۲۴ ساعت در این استان تولید می‌شود که حدود ۶ میلیون متر مکعب در شبانه روز، کمبود گاز داریم.

رئیس مجمع نمایندگان مازندران به موانع و مشکلات موجود در زمینه دفع پسماند، راه‌ها، بزرگراه‌ها و آزادراه‌ها هم اشاره کرد و گفت: بیشتر پل‌های مازندران قدیمی و فرسوده هستند و همچنین در زمینه احیای جنگل هم بجایی نرسیدیم و در حال حاضر بیشتر جنگل خواری داریم تا احیای جنگل.

این مسئول ادامه داد: در حوزه صنعت، دام و طیور، نهاده‌ها، این استان با چالش جدی روبرو است.

وی گفت: همچنین در زمینه‌جمع آوری آب‌های سطحی با توجه به نعمت بارش در مازندران نتوانستیم اقدام زیرساختی انجام دهیم و اگر آب‌های سطحی جمع آوری شود مازندران می‌تواند با تأمین آب کشاورزی، سالانه ۳ میلیون تن برنج تولید کند.

حاجی پور همچنین به فرسوده بودن ۶ هزار کیلومتر شبکه فرسوده آبرسانی در استان اشاره و تصریح کرد: این شبکه نیازمند ترمیم و بازسازی است.

وی با تاکید بر توجه به اقتصاد و معیشت مردم؛ زندگی و زیست و محیط زیست را از دیگر ضروریات عنوان کرد و گفت: مبارزه با فساد، توجه به مسکن، محیط زیست و منابع طبیعی، اشتغال و حمل و نقل و ترافیک و …از دیگر شاخصه‌هایی است که باید بسیار مورد توجه قرار گرفته و برای پیشرفت آن‌ها برنامه ریزی کنیم.

معاون عمرانی استانداری مازندران هم با اذعان بر عقب ماندگی مازندران در بخش‌های مختلف، به ظرفیت‌های بی شمار طبیعی و انسانی آن پرداخت و افزود: تدوین برنامه توسعه، آمادگی برای مقابله با بحران، توسعه مدیریت شهری، آموزش و فرهنگ و حفظ کرامت مردم در کنار تقویت پروژه‌های زیرساختی از جمله محور‌هایی هستند که باید مورد توجه قرار گیرد.

علیخانی از دست و پاگیر بودن طرح‌های هادی، تفضیلی و جامع انتقاد و تصریح کرد: در حال حاضر این طرح به جای حل مشکلات مردم، مشکلی مضاعفی را به آنان تحمیل کرده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.