تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۸:۳۴
کد خبر : 24846

توصیه های بهداشتی ذبح دام در عید قربان

توصیه های بهداشتی ذبح دام در عید قربان
گوشت از جمله مواد غذایی است که سریع فاسد می‌شود و سرعت و شدت فاسد شدن آن بستگی به گرما، هوای مرطوب و آلودگی گوشت دارد و بهترین وسیله نگهداری گوشت، سرما است

به گزارش ریحان نیوز، توصیه‌های زیر را جدی بگیرید:

دام را از مراکز زیر نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنید

کشتن دام در محیط خارج از کشتارگاه و در کوچه و خیابان از نظر بهداشتی ممنوع

اگر در منزل ذبح دام را انجام می دهید باید نکات و توصیه‌های بهداشتی را رعایت نمایید

فضولات و ضایعات بعد از ذبح در چاه فاضلاب یا در عمق خاک دفن شود.

جایگاه های کشتار دام (ذبح دام) حتما باید کارت بهداشتی داشته باشند

خرید گوشت گرم حتما از مراکز معتبر صورت گرفته و لاشه دام باید ممهور به مهر دامپزشکی باشد.

گوشت از جمله مواد غذایی است که سریع فاسد می‌شود و سرعت و شدت فاسد شدن آن بستگی به گرما، هوای مرطوب و آلودگی گوشت دارد و بهترین وسیله نگهداری گوشت، سرما است.

به هیچ وجه نباید از حرارت یا آب گرم برای ذوب کردن گوشت منجمد استفاده کرد بلکه باید برای خارج کردن گوشت از حالت یخ زده آن را شب قبل در یخچال بگذارند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.