تاریخ انتشار : چهارشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۲
کد خبر : 24397

سکینه مریخ

استفاده از جریان نخبگانی موثر در تدوین سند فرهنگی مازندران

استفاده از جریان نخبگانی موثر در تدوین سند فرهنگی مازندران
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: بطور قطع استفاده از جریان نخبگانی استان در بحث تدوین سند فرهنگی مازندران موثر خواهد بود.

به گزارش ریحان نیوز، روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، احسان آهنگر در نشست شورای فرهنگ عمومی استان ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدای خدمت به ویژه سیدالشهدای خدمت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی به جایگاه این شورا اشاره و اظهار کرد: باهدف تقویت شبکه‌ بین شوراهای فرهنگ عمومی در سراسر استان و ایجاد استحکام و تعامل بهتر این شوراها از سوی روسای شورای فرهنگ عمومی شهرستان‌ها در صحن شورای فرهنگ عمومی استان ارائه گزارش عملکرد از اقدامات این شورا را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه متاسفانه طی سال‌های گذشته سند فرهنگی در استان را نداشتیم، اظهار کرد: در حال حاضر تدوین برش استانی این سند بالادستی با نگاه بومی محلی در دست اقدام است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران خاطرنشان شد: بطور قطع استفاده از جریان نخبگانی استان در بحث تدوین سند فرهنگی مازندران موثر خواهد بود، احصای نظام مسائل استان در بخش اول برایمان اولویت داشته و پس از آن شناسایی ظرفیت‌های حاکمیتی و مردمی انجام خواهد شد.

آهنگر به برگزاری ۲۲جلسه تخصصی باهدف شناسایی و بررسی نظام مسائل استان برای تدوین این سند اشاره و بیان کرد: تلاش شده از ظرفیت اجرایی دستگاه‌ها، جامعه نخبگانی و تشکل‌های مردمی بهره گرفته شود.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان مازندران با بیان اینکه در گام اول تلاش شده ۵ مسئله اصلی استان برای تدوین این سند جمع‌آوری شود، افزود: این مسائل باید در صحن شورای فرهنگ عمومی مطرح و تبدیل به مصوبه شود.

آهنگر با بیان اینکه شناسایی مسائل که از نظر تمامی فعالان حوزه فرهنگ و هنر اولویت‌دار باشد مورد توجه بوده است، گفت: مسائل باید مطابق آئین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین شود.

وی بابیان اینکه تغییرات سبک زندگی ایرانی اسلامی و ناهنجاری‌های اجتماعی ناشی از آن- تضعیف بنیان خانواده و تاثیر و تاثر نامتوازن مسافران و مهاجران در استان سه مسئله ابتدایی احصا شده برای تدوین این سند است، افزود: ضعف در ساماندهی فعالیت‌های نوین فرهنگی و فرهنگ اقتصادی و اقتصاد فرهنگی در زیست بوم استان نیز ۲مسئله دیگر برای تدوین این سند می‌باشند.

آهنگر اذعان کرد: این سند برای بازه زمانی ۵ساله تدوین و رونمایی خواهد شد.

وی بیان کرد: گام دوم نیز به ارائه راهکارها برای عملیاتی شدن این سند اختصاص دارد.

آهنگر به عدم همکاری برخی از دستگاه‌های اجرایی استان با دبیرخانه تدوین این سند اشاره کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.