تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۸
کد خبر : 21476

سکینه مریخ

توانمند سازی روستا‌های مازندران در دستور کار

توانمند سازی روستا‌های مازندران در دستور کار
استاندار مازندران گفت: پیشرفت، توسعه وتوانمند سازی روستا‌ها و روستاییان استان با جدیت در دستور کار است.

گزارش سایت خبری ریحان نیوز، استاندار مازندران در نشست شورای اداری استان با بیان اینکه مردمی سازی امور در تصمیم گیری‌ها جزء سیاست قطعی دولت است، گفت: ایجاد اشتغال پایدار مهمترین ماموریت اقتصادی مدیران در استان است که باید بطور جهادی و شبانه روزی برای تحقق آن تلاش کنند
حسینی پور افزود: توانمند سازی روستا‌های استان با جدیت در دستور کار است و مدیران باید از پشت میز نشینی خارج شوند و به دل روستا‌ها بروند و برای توسعه این مناطق در تلاش باشند
او با بیان اینکه دشمنان با تمام ابزار خود در تلاش برای ناامید کردن مردم از نظام اسلامی هستند، گفت: باید با جهاد تبیین و بصیرت افزایی نقشه‌های دشمنان را خنثی کنیم.
حسینی پور با بیان اینکه نرخ بیکاری مازندران به ۵/۱ درصد کاهش پیدا کرده است، افزود: مازندران در این راستا در رتبه نخست کشور قرار گرفته است
دستیار رئیس جمهور در امر مردمی سازی با بیان اینکه کار‌های قابل واسپاری باید به مردم واگذار شود، گفت: مردم در گام دوم انقلاب به معنای واقعی در امور مشارکت داشته باشند.
عبودتیان با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان یکی از حلقه‌های مردمی سازی هستند، افزود: مدیران حداقل یک روز را برای شنیدن حرف‌های مردم اختصاص دهند.
او با اشاره به ضرورت تقویت هیأت‌های اندیشه ورز در تمام ادارات و دستگاه‌های دولتی، گفت: استان مازندران معدن نیروی انسانی و نخبه پروری است و مردمی سازی در این استان به معنای واقعی اتفاق افتاده است.
عبودتیان افزود: مشارکت مردم در امور تصمیم گیری و تصمیم سازی، اجرا و نظارت مطالبه مهم رهبر انقلاب و اراده جدی دولت است که مردم باید در همه این مولفه‌های نقش آفرین باشند.
گرجی معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران نیز با اشاره به اینکه ستاد انتخابات کشور از ۱۵ مرداد ماه شروع بکار کرده است، گفت: ۹۴۴ نفر اعضای هیات اجرایی در سطح استان فعال هستند و ۳۲۰۹ صندوق اخذ رأی برای روز انتخاب در استان ثبت شده است
مدیرعامل شرکت گاز مازندران در این نشست با بیان اینکه امسال با ۲۴۰ پیمانکار در اقدامات اجرایی این شرکت طرف قرارداد هستیم، گفت: حدود چهار هزار میلیارد تومان در حوزه توسعه برنامه در نقاط صعب العبور با پیمانکاران قرارداد بسته شد.
مایلی رستمی افزود: ورود گاز به مازندران در شبانه روز ۳۵ میلیون متر مکعب است و پیک مصرف در استان به ۴۲ میلیون متر مکعب می‌رسد و مردم باید بهینه مصرف کنند و کارخانجات به سمت سوخت دوم بروند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.