تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۴
کد خبر : 1943

افزایش ۳۲ درصدی حمل کالا در مازندران

افزایش ۳۲ درصدی حمل کالا در مازندران

۶۵۰ هزارو ۴۶ تن کالا از بنادر استان مازندران در ۱۰ روز فروردین ماه امسال به سایر نقاط کشور حمل شده است. مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران از افزایش ۳۲ درصدی جابجایی کالا حمل شده از بنادر امیر آباد، فریدونکنار و نوشهر در استان از ابتدای فروردین تاکنون در مقایسه با مدت

۶۵۰ هزارو ۴۶ تن کالا از بنادر استان مازندران در ۱۰ روز فروردین ماه امسال به سایر نقاط کشور حمل شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران از افزایش ۳۲ درصدی جابجایی کالا حمل شده از بنادر امیر آباد، فریدونکنار و نوشهر در استان از ابتدای فروردین تاکنون در مقایسه با مدت مشابه پارسال خبر داد و گفت: همه اقدامات مقابله‌ای برای ناوگان جابجایی کالا در استان در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا با دقت و جدیت انجام می‌شود.
عباسعلی نجفی افزود: در پی شیوع ویروس کرونا در کشور و افزایش آمار مبتلایان و جانباختگان، ستاد مرکزی مقابله با کرونا مصوباتی در زمینه اعمال محدودیت تردد و ورودی و خروجی‌های شهر‌ها و استان‌های درگیر ابلاغ کرد.
او درباره وضعیت جابجایی کالای اساسی در مازندران در این ایام گفت: هیچ محدودیتی برای ناوگان باری و جابجایی کالا به ویژه کالا‌های اساسی اعمال نشده و نخواهد شد و بر اساس جدیدترین آمار‌های دریافت شده در ۱۰ روز فروردین ماه امسال ۶۵۰ هزارو ۴۶ تن کالا از بنادر استان مازندران به سایر نقاط کشور حمل شده که در مدت مشابه (۱۰ روز) پارسال که (۴۹۰ هزار و ۷۹ تن حمل گردیده) رشد ۳۲ درصدی جابجایی کالا در بنادر استان مازندران داشته ایم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران ادامه داد: در خصوص صدور بار نامه در حمل محمولات بنادر استان نیز با افزایش ۲۸ درصدی مواجه هستیم چرا که در سال گذشته در بازه زمانی ده روز اول سال تعداد ۲۳ هزار و ۶۴ نسخه بارنامه صادر شده که این میزان در ده روز اول امسال به ۳۰ هزار و ۳۷ نسخه بارنامه رسیده است.
نجفی درباره اقدامات و تمهیدات اندیشیده شده برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا از طریق ناوگان باری گفت: چندین دستورالعمل تا کنون طی هفته‌های گذشته به همه تشکل‌های صنفی ابلاغ شده و بر صحت اجرای آن نظارت می‌کنیم.
او در خصوص اقدامات انجام یافته توسط این اداره کل در شرکت‌های حمل و نقل بار و مسافر افزود: تبدیل نوبت مجازی به نوبت واقعی در پایانه‌های بار (دیگر نیازی به ثبت اثرانگشت از سوی رانندگان نیست)، استفاده از دستگاه پوز توسط رانندگان، ضدعفونی کردن افراد و وسایل حمل و نقل عمومی جابجا کننده بار، تب سنجی از رانندگان، ضدعفونی کردن سالن‌های اعلام بار در هر روز در دو مرحله صبح و بعد از ظهر و توزیع اقلام بهداشتی به آن‌ها از جمله اقدامات این اداره کل در این ایام است. ​

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.